Jeugdclub Soulmates
Deze club komt eenmaal per veertien dagen op vrijdagavond om 20.00 uur bij elkaar bij Johan de Lange (gezellig thuis) Veenlanden 29 in Steenwijk Johan leidt deze club samen met Margreet Abrahamse. Jongens en meisjes uit klas 1 t/m 3 van de middelbare school zijn van harte welkom.
De club duurt tot 21.30 uur.

Jeugdclub The Choice
Deze club komt eenmaal per veertien dagen op dinsdagavond bij elkaar. Jongens en meisjes van 16 tot 20 jaar (vanaf 4e klas voortgezet onderwijs) zijn van harte welkom. De leiding is in handen van Anita Kruyswijk en Andre en Evelien van Dijk, de bijeenkomsten worden bij Andre en Evelien thuis gehouden, Westercluft 61 in Steenwijk. Zie verder de kalender op deze site voor de exacte data.

Jeugdclub Higher Level
Deze club komt eenmaal per veertien dagen op dinsdagavond bij elkaar in Ons Gebouw. Jong belijdende leden zijn van harte welkom. De leiding is in handen van Johan Ebbers. Zie verder de kalender voor de exacte data.

De Koning
De Koning is een inloophuis bedoeld voor jeugd van 12 tot 25 jaar en bevindt zich in de voormalige The Pub in de Doelenstraat. Een groep christenen uit diverse kerken, waaronder ook onze kerk, hebben het initiatief genomen om De Koning op te zetten. Dit initiatief is het vervolg op de koffiebus die eens per week op de markt in Steenwijk stond en waar jongeren met problemen een luisterend oor vonden. Elke donderdag van 19.30 u tot 22.00 u en zaterdag van 19.30 u tot 23.00 u) is De Koning geopend. Behalve het vinden van een luisterend oor kan de jeugd hier naar muziek luisteren, chillen en gamen. Regelmatig zal een bandje of iets dergelijks optreden. Op de kalender van deze site worden speciale activiteiten weergegeven. Ook heeft De Koning een eigen website.